Om virksomheden

Mere end 20 års erfaring som blikkenslager

Bag Malmkjær Blik står jeg, Mads Malmkjær. Jeg har arbejdet som blikkenslager siden 2001 og er sidenhen blevet selvstændig og har stiftet Malmkjær Blik. Jeg holder til i Egå og arbejder generelt i Aarhus og omegn, men jeg er altid åben for nye udfordringer, der bringer mig ud over de aarhusianske grænser.

Som blikkenslager kan jeg tilbyde en bred vifte af ydelser inden for mit felt, særligt inden for facadebeklædning, tagarbejde og tagrender. Uanset hvad opgaven består af, lytter jeg altid til mine kunders ønsker og behov, så vi kan finde en løsning, der opfylder dem. Jeg står til rådighed med vejledning og sparring, så resultatet altid stemmer overens med det, der er aftalt.

Hos Malmkjær Blik får du på den måde en pålidelig og troværdig samarbejdspartner, der med på alle trin i processen. Jeg betjener både private og erhvervskunder og tilbyder en bred vifte af løsninger inden for begge områder. Uanset om du har brug for at renovere dit hjem eller udføre blikarbejde på et større erhvervsprojekt, kan du regne med Malmkjær Blik til at levere professionel service og håndværk af højeste kvalitet.

Fleksible løsninger til tiden

Troværdighed, fleksibilitet og erfaring er kerneværdierne hos Malmkjær Blik.  Min tilgang er professionel og uformel, og det skaber en behagelig og tillidsfuld atmosfære for mine kunder. Jeg lytter til dine ideer, giver råd og vejledning baseret på min ekspertise og arbejder tæt sammen med dig for at sikre, at resultatet lever op til dine forventninger.

Du kan derfor også regne med, at der ikke kommer en lang række efterudgifter, som på forhånd ikke er aftalt. Også tidsfrister har høj prioritering, så du får en færdig løsning på det tidspunkt, der er aftalt.

Uanset størrelsen og omfanget af projektet finder jeg en løsning, så du står tilbage med det ønskede resultat. Hvad end det handler om facadebeklædninger, tagarbejde eller noget helt tredje kan du regne med Malmkjær Blik. Har du spørgsmål til mig eller til de ydelser, jeg tilbyder, kan du altid kontakte mig. Jeg står klar til at svare på alle henvendelser hurtigst muligt, så vi kan få tilrettelagt en god proces.

Kontakt

Vil du gerne høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig med dit næste projekt, eller er du interesseret i at få et tilbud, er du velkommen til at kontakte mig via kontaktformularen.

Jeg vender hurtigst muligt tilbage på alle henvendelser.

Det er ganske gratis

Kontakt her