Zinkarbejde

Med zinkarbejde kan Malmkjær Blik tilbyde en bred vifte af tjenester, herunder tagdækning, tagrender, nedløbsrør, facadebeklædning og detaljearbejde. Zink er et holdbart og flot materiale, der kan tilføre en unik karakter til enhver bygning. Med over 20 års erfaringen inden for branchen kan jeg tilbyde god sparring og fleksible løsninger, der imødekommer dine behov.

Ud over æstetik og holdbarhed er zink også kendt for sin bæredygtighed og miljøvenlige karakter. Malmkjær Blik forstår vigtigheden af at tilbyde bæredygtige løsninger, og derfor er zinkarbejde ideelt til at opfylde de høje standarder for miljøvenlighed.

Uanset om det drejer sig om renovering af en ældre bygning eller opførelse af en ny, kan jeg hjælpe dig i mål med et funktionelt og flor resultat, som holder længe. Har du brug for en særligt fleksibel løsning, kan jeg også yde det. Giv mig et kald, så finder vi en løsning, der passer til netop dine forventninger og behov – både inden for det private og erhverv.

Kontakt

Vil du gerne høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig med dit næste projekt, eller er du interesseret i at få et tilbud, er du velkommen til at kontakte mig via kontaktformularen.

Jeg vender hurtigst muligt tilbage på alle henvendelser.

Det er ganske gratis

Kontakt her